Fundada el 1972

Història

L’empresa situada a Girona, en la zona industrial Domeny Nord, va ser fundada per Josep Bosch i Esparch en el 1972, sota el nom actual d’ OXITER GIRONA SL, i disposa de més de 10.000 m², repartits en vàries seccions industrials amb els mitjans i la tecnología necessària per oferir el servei més complet de tall per oxitall, tall per plasma, tall per làser, tall per doll d’aigua i la fabricació de brides, tot dirigit i pensat per la indústria metal.lúrgica, la indústria mecànica i els sectors de la construcció i de la decoració. Actualment l’empresa disposa de 70 treballadors.L’acompanya la delegació de Figueres, OXITER FIGUERES, que disposa de 1.000 m² de instal.lacions amb maquinària per tall per oxitall i plasma d’alta definició.

Tot plegat fa que podem oferir els nostres clients una atenció més personalitzada en mides, disseny i assessorament per tal d’optimitzar costos i criteris de qualitat per les seves necessitats.

Instal·Lacions

Disposem de diferents naus classificades per cada una de les especialitats: secció d’oxitall, secció plasma alta definició, secció láser, secció de doll d’aigua, secció de plasma, d’emmagatzematge i logística.